Το γηπεδικό, τρενάρει τις εξελίξεις…

Ξεκάθαρες είναι οι προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕ Κατσαμπά, με τη διοίκηση του συλλόγου να επιθυμεί την παραμονή του Νίκου Ανδριανάκη στη τεχνική ηγεσία, αλλά και του έμψυχου δυναμικού της, όμως για να προχωρήσουν σε επαφές μαζί τους, θα πρέπει πρώτα, να έχει «λυθεί» το γηπεδικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι», το διάστημα αυτό, η πρώτη τους προτεραιότητα είναι το γηπεδικό ζήτημα, θέλοντας να καταλήξουν στο που θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η ομάδα και στη συνέχεια θα υλοποιήσουν τον σχεδιασμό τους βάσει αυτού.

Τα γήπεδα που εξετάζονται στη παρούσα φάση, είναι τόσο εντός αλλά όσο και εκτός Ηρακλείου, με πιθανότερο να είναι το γήπεδο της Μυρτιάς, κάτι όμως που δεν έχει ξεκαθαρίσει, πραγματοποιώντας συνεχώς συζητήσεις, προκειμένου να επιλύσουν αυτό το ζήτημα.

Δεν έχει εγκαταλειφθεί όμως και το ενδεχόμενο, η ομάδα να αγωνιστεί στον Καρτερό, εάν και εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εργασίες στον χώρο του γηπέδου αλλά και τον αγωνιστικό χώρο…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.