Τη χαρά του για τη νίκη του ΠΑΝΟΜ με 6-0 απέναντι στη Δαμάστα εξέφρασε ο Νίκος Παπάζογλου, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να στέκεται στην καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του.
Ο Παπάζογλου αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που έχει γίνει από το καλοκαίρι, τονίζοντας πως η προετοιμασία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη μέχρι τώρα παρουσία των Μαλιωτών. Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΝΟΜ στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ έστρεψε την προσοχή του στην επόμενη αγωνιστική.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Και οι δύο παίξαμε καλά, τώρα προχωράμε για την επόμενη αγωνιστική. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά από τον Αύγουστο, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαι ευγνώμων που παίζω σε αυτή την ομάδα και αυτή την κατηγορία».


























































