Μπαίνει σε εβδομάδα πρωταθλήματος η Κ19 του ΟΦΗ

Η Κ19 του ΟΦΗ ολοκλήρωσε τα καλοκαιρινά φιλικά της προετοιμασίας με το παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή ετοιμάζεται να μπει στη μάχη του νέου πρωταθλήματος υποδομής της Super League, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της με παιχνίδι στις Σέρρες, απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Η Κ19 του ΟΦΗ έδωσε την πρόβα τζενεράλε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΒΑΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 από τον Εργοτέλη και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον στις επίσημες υποχρεώσεις, αρχής γεννομένης από το παιχνίδι στις Σέρρες.

Το «νέο αίμα» που αποτελεί τον κορμό της φετινής Κ19 έρχεται κυρίως από την Κ17, καθώς 13 ποδοσφαιριστές πήραν την εσωτερική «προαγωγή», σε μία διαδικασία που σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο, προκειμένου να εμφανιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img