Στ. Μαυράκης: «Οι Κουνάβοι πρέπει να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν»

Για τη νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα του στην Β’ ΕΠΣΗ μίλησε στην κάμερα του GRANDSPORT ο προπονητής των Κουνάβων, Σταύρος Μαυράκης.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν, ο προπονητής των Κουνάβων, Σταύρος Μαυράκης, τόνισε πως η χρονιά που έρχεται θα είναι απαιτητική, με τον στόχο της ομάδας να είναι ξεκάθαρος

«Η περίοδος θα είναι αρκετά δύσκολη. Η Β’ κατηγορία δεν σημαίνει τίποτα, υπάρχουν πάρα πολλές καλές και δυνατές ομάδες. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: η ομάδα των Κουνάβων πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη μεγαλύτερη κατηγορία. Γι’ αυτό θα δουλέψουμε, με αυτόν τον τρόπο θα λειτουργήσουμε, και ελπίζουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», υπογράμμισε αρχικά.

Όσον αφορά τη νέα σεζόν και την κλήρωση που πλησιάζει, ο κόουτς των Κουνάβων ανέφερε:

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό περιμένει αυτή τη στιγμή. Σίγουρα είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Περιμένουμε και την κλήρωση, αλλά δεν είναι αυτή που θα μας αλλάξει τα σχέδια ή τα πλάνα μας.

Είναι ξεκάθαρο το πώς θέλουμε να δουλέψουμε. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία είναι μια δύσκολη περίοδος για ποδοσφαιριστές και προπονητές, γιατί πρέπει να οργανώσουμε σωστά την ομάδα».

Για τις κινήσεις που έχουν γίνει στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Σταύρος Μαυράκης σημείωσε:

«Έχουμε κάνει κάποιες καλές κινήσεις, κυρίως με νέα παιδιά. Θέλουμε να δώσουμε βάση σε αυτό. Πήραμε τον Σοφοκλή Σκουλά από τον Γιούχτα, έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία σε περισσότερες από μία θέσεις.

Επίσης, έχουμε αποκτήσει και τον Μανούσο από το Αρκαλοχώρι, ενώ δοκιμάζονται κι άλλα νεαρά παιδιά που πιθανότατα θα ενταχθούν στο ρόστερ. Ουσιαστικά επενδύουμε σε ποδοσφαιριστές 18 έως 20 ετών, τους οποίους θέλουμε να ενώσουμε με τους πιο έμπειρους, ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό κράμα παλιών και νέων παικτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img