Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σωτηρίου, η Χερσόνησος πήρε την φιλική νίκη με σκορ 1-3 κόντρα στο Λίντο.
Στο πρώτο 30λεπτο, η Χερσόνησος είχε την υπεροχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32’ με τον Νίκο Παπαδιό να σκοράρει με σουτ, κάνοντας το 0-1. Το Λίντο αντέδρασε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βαρδάκης για το 1-1 στο 45’.
Στο δεύτερο μέρος η Χερσόνησος, έδειξε καλύτερο πρόσωπο και με τα γκολ των Μεταξάκη και Φρόκου πήρε τη νίκη στο πρώτο τεστ για την νέα σεζόν.
Λίντο: Μακριδάκης, Καρακωνσταντάκης, Δραγατάκος, Ρούσσος, Παχυγιαννάκης, Τζανετής, Φρέσκος Π., Μασαούτης, Βαρδάκης, Μαυρής, Ντάγκινης Δημ.,
Έπαιξαν και οι: Χρηστάκης, Τζιώτης, Αλιαι, Φρέσκος Δ., Παπαζόγλου, Σπαθαράκης, Βαρδαλαχάκης, Μονιάκης, Μαραγκακάκης, Κορνάρος, Δουλουφάκης, Τζωρτζάκης.
Χερσόνησος: Σωτηρίου, Νάτος, Λουμπάκης, Κουτζαβασίλης, Στεργίου, Παπαδιός, Ψάρρας, Αρχοντάκης, Πρέντι, Αγριμάκης, Μεταξάκης.
Έπαιξαν και οι: Κουντούρης, Καλογεράκης, Παπαδάκης, Σκιούρτι, Παραθύρας, Μηλάκης, Βλασιάδης, Καπετανάκης, Φρόκου, Νικολλάι.