Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Ατρόμητο Επισκοπής ενόψει προετοιμασίας

Ο Ατρόμητος Επισκοπής συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Κώστα Κεφάκη έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει προετοιμασία στις 20 Αυγούστου, ενώ έχουν ήδη ανακοινωθεί και τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν σημαντικές απαντήσεις για το ρόστερ.

Στο δυναμικό της ομάδας υπάρχουν ακόμα αρκετά ερωτηματικά, καθώς η συμμετοχή των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την τοπική περιοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με πάνω από 30 παίκτες να αναμένονται να πάρουν μέρος στην αρχική φάση της προετοιμασίας.

Ο ικανός τεχνικός και το τεχνικό επιτελείο θα έχουν μπροστά τους μια απαιτητική αποστολή, καθώς θα πρέπει να αξιολογήσουν ποιοι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Β’ ΕΠΣΗ και ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες της ομάδας για να διαμορφωθεί το τελικό ρόστερ.

Παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για μεταγραφικές κινήσεις, το σωματείο ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να γίνουν προσθήκες πριν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των παικτών από την περιοχή. Η προτεραιότητα παραμένει η στήριξη και η ανάδειξη των τοπικών ταλέντων, με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με «χρώμα» Επισκοπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img