Μετά την ανανέωση του με τον Δωριέα ο Γιώργος Παπαδαντωνάκης μίλησε στο GRANDSPORT, με φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν.
Ο ικανός επιθετικός που αποτελεί τις τελευταίες σεζόν με συνέπεια έναν από τους κορυφαίους σκορερ της ομάδας με σταθερή παρουσία στην αιχμή της επίθεσης.
Την περασμένη σεζόν ο 28χρονός επιθετικός σκόραρε 8 τέρματα σε 18 συμμετοχές, όντας ένας από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας.
Η δήλωση του: «Φέτος χτίζεται μια ομάδα με δύναμη και καινούργιές φιλοδοξίες με νέα διοίκηση. Τα δύο χρόνια που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά και διοικητικά ωστόσο βγήκαν παιδιά από τις ακαδημίες κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ανανέωσα γιατί θεωρώ ότι το… σπίτι μου είναι εδώ και φέτος βλέπω να χτίζεται κάτι ακόμη καλύτερο. Να έχουμε υγεία για να πετύχουμε τους στόχους μας».