Οι επιτυχίες της Ηρακλειώτικης διαιτησίας συνεχίζονται με εντυπωσιακό τρόπο!
Οι Ηρακλειώτες βοηθοί διαιτητές Μάνος Μπλαβάκης, Δημήτρης Μαυρουδής, Αλέξανδρος Βισκαδούρος και ο νεοεισερχόμενος στην κατηγορία, διαιτητής, Νίκος Μαυραντωνάκης, διαπρέπουν στις πρωινές αγωνιστικές δοκιμασίες του σεμιναρίου διαιτητών και βοηθών διαιτητών της SL2, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Βραχάτι Κορινθίας.
Στον ρόλο των βοηθών, ξεχωρίζουν ο πολύπειρος Δημήτρης Μαυρουδής, ο Αλέξανδρος Βισκαδούρος, καθώς και ο Μανώλης Μπλαβάκης, που πρόσφατα εντάχθηκε στον πίνακα βοηθών της Β’ κατηγορίας, ενώ ο Ν. Μαυραντωνάκης είναι νέος στην κατηγορία, ως διαιτητής.
Η παρουσία και η επιτυχία των Ηρακλειωτών διαιτητών αποτελεί σημαντική αναγνώριση και τιμή για τη διαιτησία της περιοχής, ανοίγοντας νέους δρόμους για το μέλλον τους στο χώρο.