ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β Κ19

Υπερήφανος για τον Α. Ζέφι ο Λ. Τιτομιχελάκης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Υπερήφανος για τον Α. Ζέφι ο Λ. Τιτομιχελάκης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Κάθε λόγο να… χαμογελάει έχει ο προπονητής του Γιούχτα Β’, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, καθώς, άλλο ένα δικό του παιδί προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής του Γιούχτα Β’, και όλο το τεχνικό τιμ δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα παιδιά της ομάδας με κάθε ευκαιρία.

Η ανάρτησή του: «Αντέο Ζέφι καλή επιτυχία, το μέλλον σου ανήκει!

Ένα ταλέντο που ανδρώθηκε από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Γιούχτα, ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του συλλόγου μας, ο Αντέο Ζέφι, είναι και επίσημα πλέον μέλος της πρώτης ομάδας!

Ο Αντέο Ζέφι ξεχώρισε από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, διανύοντας όλα τα στάδια παρουσίας στα τμήματα υποδομής. Από την Ακαδημία μας στην ομάδα Youth League, και από εκεί στην Κ19 Γιούχτα που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 και την ίδια περίοδο είχε την τιμή να αγωνιστεί με την φανέλα της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ.
Πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος στον Γιούχτα Β, παίρνοντας παράλληλα το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα και στην Γ’ Εθνική.

Αυτό το καλοκαίρι εντάχθηκε στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σκέντζου και θα αποτελέσει μια από τις πολύτιμες μονάδες του Γιούχτα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Γιούχτα Πέτρος Κυριακάκης (στη φωτογραφία με τον Αντέο), ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Λεωνίδας Τιτομιχελάκης και σύσσωμη η οικογένεια της Ακαδημίας του Γιούχτα εκφράζει την υπερηφάνεια της για την πορεία και ανάδειξη του Αντέο Ζέφι και εκφράζει την σιγουριά της ότι και άλλα ταλέντα του Γιούχτα Β θα ακολουθήσουν σύντομα τη δική του διαδρομή…».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα