Η πρώτη προπόνηση της Παλιανής για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, δείχνοντας πως η ομάδα έχει ήδη βρει τον ρυθμό και την ταυτότητά της – όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις.
Ο φροντιστής της ομάδας, Αποστολής Καζαντζάκης, και ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Οικονομάκης μοιράστηκαν μια όμορφη στιγμή, με αγκαλιά και χαμόγελα, που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το οικογενειακό πνεύμα που κυριαρχεί στο στρατόπεδο της Παλιανής.
Με τον Φραγκίσκο Ποτηράκη στο τιμόνι, η ομάδα χτίζει σε γερά θεμέλια, με έμφαση στη συνεργασία, την καλή διάθεση και την πίστη στο πλάνο. Ο ικανός τεχνικός έχει καταφέρει να ενώσει το σύνολο γύρω από ένα κοινό όραμα: μια Παλιανή με πάθος, ενότητα και πίστη στις δυνατότητές της.
Αν και ήταν μόλις η πρώτη προπόνηση, το κλίμα θυμίζει ομάδα που πορεύεται μαζί καιρό. Και αυτό από μόνο του είναι ένα ισχυρό “όπλο” ενόψει της νέας σεζόν.