Λ. Ρουσάκης: «Στόχος η άνοδος – Αγαπάω την ομάδα, το χωριό και τον κόσμο της» (vid)

Η δήλωση του ικανού τεχνικού, Λευτέρη Ρουσάκη στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΑ για την νέα σεζόν.

Μιλώντας στο GRANDSPORT, στην επιστροφή του στον πάγκο του ΟΦΑ ο Λευτέρης Ρουσάκης, τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η Α1 ΕΠΣΗ, ενώ, μίλησε για τις υπολοιπές ομάδες προβλέποντας πως… ευχάριστη έκπληξη θα είναι ο Αστέρας Μυρτιάς.

H δήλωση του μεταξύ άλλων: «Οι υποχρεώσεις μου ήταν πολλές αλλά όταν θες κάτι πολύ μπορείς να το κάνεις. Αγαπάω το χωρίο την ομάδα και τον κόσμο του. Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α1 ΕΠΣΗ, μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, πρέπει να βάλουμε όλοι το… λιθαράκι μας για την άνοδο. Ίσως γίνει μια κίνηση ακόμη αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να δούμε, δεν θέλω να πω κάτι ακόμη.

Όσο για την συμμετοχή του Ηροδότου, είναι σημαντικό ότι θα κοσμεί την Α2 ΕΠΣΗ όπως και άλλες ομάδες, θεωρώ ωστόσο, ευχάριστη έκπληξη ότι θα είναι ο Αστέρας Μυρτιάς που χτίζει κάτι πολύ καλό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img