
Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/05), στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Κ19 του ΟΦΗ, με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League.
Ο ΟΦΗ υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια, κάνοντας μία εκπληκτική πορεία στα Play off, κέρδισαν επάξια την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία και πλέον ο έμπειρος προπονητής, σαφέστατα πιο ανακουφισμένος, πέρασε το πρωί του Σαββάτου, παρακολουθώντας την μικρή ομάδα του ΟΦΗ.
Ωστόσο, ο προπονητής των «μελανόλευκων», σχεδιάζει μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου, την ομάδα της επόμενης σεζόν όπου σίγουρα θέλουν να κάνουν το καλύτερο και να βελτιωθούν και οι νεαροί αθλητές από τις υποδομές της ομάδας, δεν… περνάνε απαρατήρητοι από τον έμπειρο τεχνικό, καθώς παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα.