Ξεκίνησε η μελέτη στο γήπεδο Ρουσσοχωρίων

Ξεκίνησε σήμερα (21/05) η μελέτη από μηχανικό, στο Δημοτικό γήπεδο Ρουσσοχωρίων, του Ηρακλή Νιπιδιτού, ο οποίος θα αναλάβει τη μελέτη της ανακατασκευής και θα υπολογίσει το κόστος όπου θα χρειαστεί για να πραγματοποιηθεί.

Το γήπεδο του Ηρακλή Νιπιδιτού έχει υποστεί μεγάλες φθορές τα τελευταία χρόνια, σε όλα τα κομμάτια του, από τον αγωνιστικό χώρο, μέχρι και τα αποδυτήρια. Εδώ και μερικούς μήνες, ο πρόεδρος του σωματείου, Νίκος Μελισσουργάκης, κάνει μεγάλες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να γίνει η πολυπόθητη ανακατασκευή του γηπέδου, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα, αλλά και να βοηθήσει παράλληλα και τα γειτονικά σωματεία.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Νιπιδιτού, με τη βοήθεια του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδος, κ. Μανώλη Φραγκάκη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Νίκου Μελισσουργάκη και όρισε μηχανικό ώστε να γίνει η διαδικασία της μελέτης του γηπέδου, στοχεύουν να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου και να γίνει πάλι το… στολίδι της περιοχής. Η μελέτη ξεκίνησε σήμερα από το μηχανικό ο οποίος έχει αναλάβει τη μελέτη της ανακατασκευής, θα καταγράψει παράλληλα το κόστος της και στη συνέχεια θα την παραδώσει στο Δήμο, όπου έπειτα θα δημοπρατηθεί το έργο.

Η κατασκευή του γηπέδου με τάπητα, είναι ένα όνειρο πολλών χρόνων και πλέον το σωματείο έχει φτάσει κοντά σε αυτό και το διεκδικούν με αξιώσεις λόγω των συντονισμένων προσπαθειών που γίνονται τόσο από τον Δήμαρχο της περιοχής, όσο και από τον πρόεδρο της ομάδας.

Φωτογραφίες από την μελέτη:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.