Η Σεβίλλη αναζητά ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν προπονητής των Ανδαλουσιάνων εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος ανήκει στη Νιούκαστλ, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Έντι Χάου για τη νέα σεζόν.
Ο 31χρονος Βλαχοδήμος, που το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στη Νιούκαστλ σε μια μεταγραφή αξίας άνω των 23 εκατομμυρίων ευρώ, δεν βρήκε θέση βασικού και μέτρησε μόλις μία εμφάνιση – στο League Cup κόντρα στη Γουίμπλεντον.
Παρά το ενδιαφέρον από άλλες αγορές, ο Έλληνας πορτιέρε απέρριψε πρόσφατα πρόταση από την Πούμας στο Μεξικό, κάτι που επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να παραμείνει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.
Σύμφωνα με τη «Diario AS», ο Βλαχοδήμος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετακόμισης στη La Liga, με τη Σεβίλλη να εμφανίζεται πρόθυμη να προχωρήσει σε συμφωνία δανεισμού, δεδομένου ότι η Νιούκαστλ δεν σκοπεύει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.
πηγη:sport24.gr