«Η Κρουζ Αζούλ προσφέρει μπόνους υπογραφής στο Γιακουμάκη αν υπογράψει στη Σαρλότ»

Η Κρουζ Αζούλ προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιακουμάκη στη Σάρλοτ, προσφέροντας μάλιστα στον ηρακλειώτη φορ και μπόνους υπογραφής.

Όλο και πιο κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη βρίσκεται η Σάρλοτ

. Μπορεί η πρώτη πρόταση που κατέθεσαν οι Αμερικανοί στους Μεξικανούς να απορρίφθηκε, αλλά η δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε στη Κρουζ Αζούλ το Σάββατο (19/07) φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις του συλλόγου και όπως όλα δείχνουν η συμφωνία θα ολοκληρωθεί.

Μάλιστα η τωρινή ομάδα του Έλληνα επιθετικού, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει την μεταγραφή να ολοκληρωθεί προσφέρει στον 30χρόνο διεθνή μπόνους υπογραφής αν τελικά υπογράψει στη Σάρλοτ.

Σε περίπτωση που προχωρήσει τελικά το deal μεταξύ των δύο ομάδων, οι Μεξικανοί έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Γιακουμάκη, ο οποίος θα είναι ο Λούκα Γιόβιτς της Μίλαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ