Ο Μιχάλης Μαγάκης, μίλησε για την επιστροφή του στον αγαπημένο του Ηρόδοτο ενώ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ΠΑΝΟΜ για την κατανόηση.
Μπορεί πριν από λίγες εβδομάδες να είχε παρουσιαστεί επίσημα ως μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΝΟΜ, ωστόσο η υπόθεση του Μιχάλη Μαγάκη είχε απρόσμενη ανατροπή.
Ο πολύπειρος μέσος δεν θα ενισχύσει τους Μαλιώτες στο νέο πρωτάθλημα, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στον αγαπημένο του Ηρόδοτο, σε μια δύσκολη περίοδο για τον ιστορικό σύλλογο.
Ο πολύπειρος μέσος στην δήλωση του ανάφερε τα εξής: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να αναφερθώ στους ανθρώπους των Μαλίων και πιο συγκεκριμένα στον Μανώλη Κατσούλη! Τους ευχαριστώ για την κατανόηση· κατάλαβαν αμέσως όταν εξήγησα τον λόγο για τον οποίο αποφάσισα να επιστρέψω στον Ηρόδοτο. Ενώ είχαν ήδη κάνει πολλά για μένα, το δέχτηκαν χωρίς καμία αντίρρηση. Τους εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!
Όσο αφορά την επιστροφή μου στον Ηρόδοτο, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Εκεί μεγάλωσα, εκεί είναι το σπίτι μου. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα, την οποία πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας.
Μου αρέσει η φιλοσοφία πως όλα τα παιδιά έχουμε ξαναπαίξει σε αυτή την ομάδα – ακόμα και ο προπονητής, που γνωρίζει καλά τον Ηρόδοτο γιατί και εκείνος έχει φορέσει τη φανέλα!
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί, να βγάλουμε τον Ηρόδοτο από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις!»