Στην Μινωική ο Μ. Βόρφι

Η ομάδα της Μινωικής συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Μανώλη Βόρφι.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στα γήπεδα του Ηρακλείου με τη φανέλα του Ηροδότου.

Μετα από το πετυχημένο του πέρασμα από την Αλικαρνασο, ο ίδιος θα συνεχίσει στην Α1 ΕΠΣΗ, καθώς από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της Μινωικής.

O Βόρφι ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Σπάρτη, η ΑΕΚ Τρίπολης, ο Παναιγιάλειος και ο Παναρκαδικός.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα της Μινωικής συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Μανώλη Βόρφι.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, διαθέτει πλούσια εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Σπάρτη, η ΑΕΚ Τρίπολης, ο Παναιγιάλειος και ο Παναρκαδικός. Έχει συμμετοχές από τη Football League έως και την Α’ ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ στο παλμαρέ του περιλαμβάνεται και διεθνής συμμετοχή με την Εθνική Κ19 της Αλβανίας.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Βόρφι φόρεσε τη φανέλα του Ηροδότου, με τον οποίο κατέγραψε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και μπαράζ Γ’ Εθνικής, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου και την ανοδική πορεία της ομάδας.

Η διοίκηση της Μινωικής καλωσορίζει τον Μανώλη Βόρφι και του εύχεται μια γεμάτη και επιτυχημένη σεζόν, με υγεία και δυνατές εμφανίσεις στην αμυντική γραμμή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ