Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Β’ πραγματοποίησε ο Γιάννης Γιακουμάκης.
Ο νεαρός επιθετικός που πήρε τη μεταγραφή από τον ΠΟΑ για τους Αρκάδες ξεκίνησε και επίσημα πλέον το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς ξεκίνησε προετοιμασία με τη Β’ ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη ευκαιρία για τον ταλαντούχο φορ, που έχει πλέον τη δυνατότητα να δείξει τις ικανότητες του, σε ένα υψηλότερο επίπεδο, με την προοπτική ακόμα μεγαλύτερης εξέλιξης.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Αστέρα AKTOR:
«Πρώτη προπόνηση για την Β’ Ομάδα του ASTERAS AKTOR ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι ποδοσφαιριστές το πρωί της Δευτέρας πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις και το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.
Στη δεύτερη χρονιά ζωής της Β’ Ομάδας του συλλόγου μας προπονητής θα είναι ο κ. Γιώργος Αντωνόπουλος: “Με μεγάλη ευθύνη απέναντι στον σύλλογο και πολλή όρεξη για δουλειά ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, για εμένα αποτελεί μεγάλη πρόκληση να βρίσκομαι εδώ και θα εργαστώ με αφοσίωση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους της ομάδας κι εμείς δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους προσφέρουμε όμορφες στιγμές”.
Άμεσος συνεργάτης θα είναι ο κ. Βαγγέλης Ντίσιος, τον οποίο καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR, αφού υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2017-2018: “Χαίρομαι πολύ που επανεντάσσομαι στον οργανισμό και στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ. Ευχαριστώ τους διοικούντες της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, αλλά και για την προσέγγιση όσον αφορά το θέμα της συνεργασίας. Υπάρχουν τα εχέγγυα, υπάρχει η τεχνογνωσία και η διάθεση να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.
Στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR καλωσορίζουμε και τον κ. Κομνηνό Μπαζάκα, ο οποίος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας, με ενεργό ρόλο ανάλογα με τις ανάγκες του συλλόγου.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή σεζόν με υγεία για τους ποδοσφαιριστές και επιτυχίες».