Σε ρυθμούς επιστροφής στον ΠΟΑ, «πατάνε» γήπεδο στις 24/07

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν ξεκίνησε για τον ΠΟΑ, με την ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη να επιστρέφει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στις 24 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η πρώτη φάση επιστροφής (μέτρηση-αξιολόγηση), ενώ η επίσημη «πρώτη» της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουλίου, οπότε και θα ξεκινήσει κανονικά η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι «πράσινοι» μπαίνουν στο νέο πρωτάθλημα με στόχο μια σταθερή και ανταγωνιστική πορεία, συνεχίζοντας το έργο της περσινής χρονιάς. Στο σχεδιαστικό κομμάτι, προτεραιότητα έχει δοθεί στις ανανεώσεις βασικών παικτών του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας.

Παράλληλα, μεταγραφικά ο ΠΟΑ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός σέντερ φορ, με τη γραμμή κρούσης να χρειάζεται ενίσχυση μετά την αποχώρηση του Γιάννη Γιακουμάκη, αλλά και την… αλλαγή ρόλου του Φώτη Καϊμακαμούδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ