Με έντονο ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες στον ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2025/2026. Σήμερα Κυριακή, 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τελευταία μέρα των εργομετρικών τεστ και των ιατρικών εξετάσεων, ολοκληρώνοντας έτσι τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο των παικτών πριν την έναρξη των προπονήσεων.
Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου, όπου ο Σέρβος προπονητής της ομάδας θα αρχίσει σταδιακά να «χτίζει» το νέο ρόστερ, με στόχο μια δυνατή και ανταγωνιστική χρονιά.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιηθεί στο Ρόσενταλ της Ολλανδίας. Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για τη βόρεια Ευρώπη στις 24 Ιουλίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουν προγραμματιστεί πέντε φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα αποτελέσουν κρίσιμα τεστ για τον προπονητή και τους παίκτες, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο ΟΦΗ φέτος στοχεύει να παρουσιάσει μεγαλύτερη σταθερότητα και συνέπεια μέσα στο γήπεδο, κάτι που καθιστά το φετινό καλοκαίρι ιδιαίτερα σημαντικό για τη διαμόρφωση της αγωνιστικής ταυτότητας της ομάδας. Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες έχουν θέσει τις βάσεις ώστε να ξεκινήσουν τη σεζόν με υψηλές προσδοκίες και δυναμισμό.