Σε ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας προχώρησε ο Ανθεστίων, με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Με επικεφαλής τον προπονητή Ηρακλή Ξυδάκη, το τεχνικό τιμ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυναμική με την προσθήκη δύο έμπειρων στελεχών: του Νίκου Κουρουπάκη ως άμεσου συνεργάτη και γυμναστή, και του Γιώργου Κοιλάδη ως προπονητή τερματοφυλάκων και γυμναστή.
Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ανακοινώνει την περαιτέρω στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, με επικεφαλής τον προπονητή μας, Ηρακλή Ξυδάκη.
Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής οργάνωσης και με στόχο η καθημερινή διαδικασία εκπαίδευσης και προπόνησης να είναι στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, στο τιμ εντάσσονται δύο νέα στελέχη.
Ο Νίκος Κουρουπάκης με τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη και γυμναστή, όπως και ο Γιώργος Κοιλάδης με τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων και γυμναστή.
Ο Νίκος Κουρουπάκης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B.
Διετέλεσε προπονητής στην Ακαδημία του Ηροδότου για μια 15ετία, ενώ ήταν γυμναστής στην πρώτη ομάδα του Ηροδότου στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Ήταν προπονητής στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού Ηρακλείου για 8 χρόνια, προπονητής στον ΠΟΗ (Α2 ΕΠΣΗ), στην Δόξα Ηρακλείου (Β’ ΕΠΣΗ) και για 2 χρόνια στην Ακαδημία του Lido Soccer, έχοντας και την τεχνική ευθύνη της γυναικείας ομάδας (Γ’ Εθνική).
Ο Γιώργος Κοιλάδης είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B.
Την σεζόν 2021/22 ήταν προπονητής στην Ακαδημία «Θράκες» της Κομοτηνής (Κ8-Κ12).
Την σεζόν 2022/23 προπονητής στην ίδια Ακαδημία (ηλικίες Κ8, Κ10 και Κ12), έχοντας επιπλέον τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. Την ίδια αγωνιστική περίοδο ήταν και προπονητής τερματοφυλάκων στην γυναικεία ομάδα «Ροδόπη 87» (Β’ Εθνική).
Την σεζόν 2024/25 ήταν προπονητής στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στα ηλικιακά τμήματα Κ12 και Κ9, όπως και προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα της Youth.
Είμαστε βέβαιοι ότι με αφοσίωση, πνεύμα συνεργασίας και ομαδική προσπάθεια, η καθημερινή δουλειά θα οδηγήσει στην εξέλιξη που είναι ο κοινός στόχος όλων μας.
Νίκο και Γιώργο, με χαρά σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Ανθεστίων. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στην κοινή μας πορεία».