Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε ο Μπάμπης Κωστούλας, με την αγγλική ομάδα να δημοσιεύει στα social media βίντεο από τη συμμετοχή του στις εργομετρικές εξετάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «γλάροι» ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για την καλοκαιρινή προετοιμασία τους, με τους παίκτες να περνούν σταδιακά από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ σε γκρουπ. Το μεσημέρι του Σαββάτου (5/7) ήταν η σειρά του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος εμφανίστηκε χαμογελαστός και σε εξαιρετική διάθεση, πραγματοποιώντας το πρώτο του βήμα στο νέο του περιβάλλον.

Ο Κωστούλας έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας τον Ολυμπιακό για την Premier League, σε μια μεταγραφή που συνοδεύτηκε από ποσό-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Η πρώτη του επαφή με τις εγκαταστάσεις της Μπράιτον στέλνει θετικά μηνύματα, με τον νεαρό στράικερ να δείχνει έτοιμος να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα και να ξεκινήσει τη δουλειά ενόψει της ιστορικής του πρόκλησης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...