ΟΦΗ σε Βενετίδη: «Στέλιο καλώς ήρθες στην οικογένεια»

Ο Στέλιος Βενετίδης αποτελεί το νέο διευθυντή των ακαδημιών του ΟΦΗ, με τον «όμιλο» να ανακοινώνει τη πρόσληψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και να τον καλοσωρίζει στην ομάδα.

Ο Βενετίδης θα αναλάβει το ρόλο της καθοδήγησης του αναπτυξιακού σχεδιασμού του ΟΦΗ, έχοντας εμπειρία τόσο από την αγωνιστική του καριέρα όσο και από τη θητεία του ως προπονητής σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η επιλογή του Βενετίδη σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Ακαδημία, με στόχο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών και φυσικά τη προώθηση τους στην πρώτη ομάδα.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ 
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Βενετίδη, ο οποίος αποτελεί τον Διευθυντή της Elite Ακαδημίας της ομάδας μας.

Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1976 στην Λάρισα, έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ αποτέλεσε μέλος της “χρυσής” Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004.

Από το 2013, όταν άρχισε την προπονητική του καριέρα μέχρι και σήμερα, ο Στέλιος Βενετίδης έχει βρεθεί στο τεχνικό επιτελείο των ΑΕΚ Λάρνακας, Ολυμπιακού Βόλου, Πανθρακικού, Βέροιας, Αστέρα Τρίπολης, ΑΟ Κέρκυρας, Ηρακλή, Παναχαϊκής, Κηφισιάς, Πανσερραϊκού και Νίκης Βόλου.

Στην ομάδα μας θα αναλάβει τον συντονισμό και την οργάνωσητης Elite Ακαδημίας, με έμφαση στη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους, για να ανταποκριθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

Στέλιο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...