Β. Βογιατζής: «Επιστρέφω στον τόπο μου – ταπεινά και με δουλειά, να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο»

Μετά από αρκετά χρόνια πορείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βασίλης Βογιατζής επιστρέφει στον τόπο του για λογαριασμό του Γιούχτα, ενισχύοντας την ομάδα των Αρχανών με την εμπειρία και την ποιότητά του. Η συμφωνία του με την ομάδα ανακοινώθηκε κι επίσημα, με τον ίδιο να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για το νέο του ξεκίνημα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος γνωρίζει καλά την ομάδα, αφού έχει φίλους και πρώην συμπαίκτες στο ρόστερ, στάθηκε στην οργάνωση του συλλόγου αλλά και στο υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον που του δίνει το κίνητρο να δουλέψει για κοινούς στόχους.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και έθεσε τις πρώτες βάσεις της φιλοσοφίας με την οποία θα πορευτεί:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω στον τόπο μου και σε μια ομάδα οργανωμένη σε όλους τους τομείς που είναι και το βασικότερο κριτήριο για να πετύχει τον οποιοδήποτε στόχο θέτει.

Το περιβάλλον στο Γιούχτα είναι ιδιαίτερα γνώριμο για μένα καθώς η ομάδα απαρτίζεται από αρκετούς φίλους, γνωστούς και πρώην συμπαίκτες που αυτό βοηθά στο να υπάρχει γρήγορα το απαιτούμενο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και “ποδοσφαιρικό δέσιμο” έτσι ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Δουλεία, ταπεινότητα, σεβασμός, υγεία πάνω απ’ όλα και θα μιλήσουμε ξανά μέσα στο γήπεδο.

Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη και εύχομαι οι στόχοι και τα θέλω μας να αποτυπωθούν μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...