Η Θέρισσος δείχνει πως έχει… σφυγμό της, με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη φάση.
Ωστόσο, όπως είχε επισημάνει ο πρόεδρος Μιχάλης Κασελάκης, το καμπανάκι χτύπησε από νωρίς, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ έχουν ήδη αποχωρήσει και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.
Η διοίκηση, ο προπονητής και όλο το τεχνικό τιμ καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, ενώ και παίκτες, προς τιμήν τους, επέλεξαν να συνεχίσουν με τη φανέλα της ομάδας.
Μαζί τους προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα καινούργιο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό ρόστερ, που θα σταθεί με αξιοπρέπεια στο επόμενο πρωτάθλημα.
Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθούν οι σωστές λύσεις, ώστε η μακροχρόνια παρουσία της Θέρισσου στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να συνεχιστεί και να έχει επιτυχίες. Η αρχή έγινε με τις ανανεώσεις των Χεράκη, Πολίτη, Σαβουϊδάκη και Ανδρεαδάκη, παίκτες που εκτιμούν την προσπάθεια και θέλουν να προσφέρουν για το καλό της ομάδας.