Β. Κρασανάκης: «Ο Ηρόδοτος είναι μία ιστορική ομάδα»

Για το παιχνίδι του Πόρου κόντρα στον Ηρόδοτο στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής, μίλησαν στην κάμερα του Πόρος TV, ο προπονητής των «μπλε», Βασίλης Κρασανάκης και ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Τριχάκης.

Ο τεχνικός του Πόρου, τόνισε πως ο Ηρόδοτος είναι μία ιστορική ομάδα όμως το συγκρότημα του θα αγωνιστεί απέναντι του χωρίς φόβο και με αυτοπεποίθηση με στόχο τη νίκη, ενώ ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Τριχάκης, στάθηκε στην επιστροφή στα γήπεδα για τις ομάδες, μετά από την πολύμηνη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Κρασανάκης: «Ο Ηρόδοτος είναι μία ιστορική ομάδα, σίγουρα έχει το σεβασμό μας, αλλά δεν θα πάμε με φόβο. Είμαστε μία ομάδα αρκετά καλή, έχουμε αυτοπεποίθηση, θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και έτσι θα προσεγγίσουμε και αυτό το ματς. Είναι ένα εναρκτήριο παιχνίδι που όπως όλα τα εναρκτήρια έχει τις ιδιαιτερότητές του, είναι όμως και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι σαν ντέρμπι είναι όλα τ’ αποτελέσματα ανοικτά, αλλά εμείς ξαναλέω θα καταθέσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, στους παίκτες-κλειδιά, στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες κάθε ομάδας, στην τύχη πολλές φορές. Όλα αυτά είναι μέσα στην εξίσωση. Ελπίζω να είμαστε εμείς οι τυχεροί και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που θέλουμε να ξεκινήσουμε έτσι κι αλλιώς τη χρονιά μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο».

Οι δηλώσεις του Ηλία Τριχάκη: «Να πω αρχικά ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ξεκινάμε το πρωτάθλημα μετά από τόσους μήνες αποχής. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και για την πρεμιέρα και γενικά για το πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία. Από κει και πέρα για το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή είμαστε πολύ αισιόδοξοι, έχουμε δουλέψει πολύ σωστά και πάμε σίγουρα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντα θα παίζουμε για τη νίκη, όλες τις ομάδες θα τις κοιτάμε στα μάτια, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα την παραμονή με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο, κάθε Κυριακή θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα τα καταφέρουμε. Με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Παρακολουθείστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Κρασανάκη και Ηλία Τριχάκη: