Στην εικόνα της Επισκοπής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανακρωτηριακό στάθηκε ο Γιάννης Ψαρράς, εκφράζοντας την πίστη του πως η ομάδα θα παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη όσο περνάει ο χρόνος.
Ο τερματοφύλακας της Επισκοπής πραγματοποίησε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του και πραγματοποιώντας σημαντικές επεμβάσεις, ενώ τόνισε πως η ομάδα κρατάει τα θετικά και συνεχίζει τη δουλειά.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Ήταν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, πήγαμε προετοιμασμένοι πολύ καλά στον αγώνα και μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ δυνατά, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε λίγο πίσω.
Ωστόσο, κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε την δουλειά και παιχνίδι με το παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι».





















































