Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική Φροζινόνε, επισκέφθηκε το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.
Ο 24χρονος άσος συνοδευόταν από τον πατέρα του, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουτσούπια, και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Περιφερειάρχη σε θερμό κλίμα για το ποδόσφαιρο και τις εμπειρίες του στο εξωτερικό.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης, γνωστός για την αγάπη του προς το άθλημα, συνεχάρη τον νεαρό Κρητικό για την πορεία του, τονίζοντας ότι κάνει περήφανη την Κρήτη με την παρουσία και τις εμφανίσεις του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξή του στον Κουτσούπια για τη συνέχεια της καριέρας του και του ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.