ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Παρθενάκη – Όλα ανοιχτά για τη συνέχεια

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Παρθενάκη – Όλα ανοιχτά για τη συνέχεια
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σημαντικό ραντεβού πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους του Αλόγου Μαλεβιζίου και τον Μάικ Παρθενάκη, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μάικ Παρθενάκης κατέθεσε τις προτάσεις και τις προϋποθέσεις που θεωρεί απαραίτητες για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Οι άνθρωποι της ομάδας τού είπαν πως θα συζητήσουν εσωτερικά και πως θα υπάρξει νέο ραντεβού μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, με τις δύο πλευρές να δείχνουν διάθεση να βρεθεί κοινό έδαφος, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση για τη συνέχεια της συνεργασίας.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα