Με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στρέφεται το Άλογο Μαλεβιζίου στο εξ αναβολής παιχνίδι με το Λίντο, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (20/10, 20:00) στο Lido Soccer.
Μετά την ήττα με 5-2 από την Αγία Βαρβάρα, η ομάδα του Μαλεβιζίου καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για ανάσες. Το ζητούμενο είναι να βγάλει αντίδραση και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν απαιτητικό αντίπαλο.
Στα προβλήματα προστέθηκε ο τραυματισμός του Καρβέλη, στον οποίο τοποθετήθηκαν οκτώ ράμματα. Παράλληλα, ο Ζερβός αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα και δεν θα είναι διαθέσιμος, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Γκιαουράκης.
Ο Δημήτρης Παρθενάκης παραμένει ανέτοιμος, όπως και ο Βάμβουκας, περιορίζοντας τις διαθέσιμες επιλογές για την αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Άλογο Μαλεβιζίου προσπαθεί να διαχειριστεί την επιβάρυνση από το προηγούμενο παιχνίδι και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμο στο αυριανό εξ αναβολής.





































































