Στην πόρτα της εξόδου ο Καστίγιο – Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις

Ο Εργοτέλης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο μεταγραφικό πεδίο, ωστόσο θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις από το κίτρινόμαυρο ρόστερ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πολύ δύσκολο να παραμείνει στον Εργοτέλη είναι ο Μιγκέλ Καστίγιο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ που σκόραρε εννιά γκολ σε 17 συμμετοχές στην εξάμηνη παρουσία του στο Μαρτινέγκο, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα, με τις επιλογές στα πλάγια της επίθεσης να είναι πλέον αρκετές μετά την απόκτηση του Σένκα, αλλά και την επιστορφή του Μέμμου από τον τραυματισμό του.

Παράλληλα, ο Απόστολος Δουλγεράκης μοιάζει αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην αποχώρηση, παρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Εργοτέλη, καθώς το ιδιαίτερα βεβαρυμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, του κάνει ιδιαίτερα δύσκολο να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας, αν και εκρεμμεί η τελική του απάντηση στην πρόταση που έχει γίνει.

Στη θέση των τερματοφυλάκων, πολύ κοντά στην αποχώρηση δείχνει να βρίσκεται ο Αντόνιο Μιράσι, ώστε να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θέση βασικού, καθώς και εκεί υπάρχει πληρότητα, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδάκη και την παρουσία του Βαγγέλη Δημαράκη, που εκτός απροόπτου θα συνεχίσει να είναι ο βασικός γκολκίπερ του Εργοτέλη.

Ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με την υπόθεση του Γάλλου στόπερ, Ντραμέ, με τον οποίο έχουν γίνει κάποιες επαφές ώστε να παραμείνει στην ομάδα, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αφού υπάρχουν οι δεδομένες δυσκολίες με τους ποδοσφαιριστές που έρχονται από το εξωτερικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ