
Με πάθος, αποφασιστικότητα και τη θερμή στήριξη της οικογένειας του ΟΦΗ, η ομάδα Κ17 Γυναικών ξεκίνησε την αποστολή της για τον μεγάλο τελικό του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος, με έναν και μοναδικό στόχο να φέρει την Κούπα στο Ηράκλειο.
Η αποστολή της ομάδας του ΟΦΗ Ποδόσφαιρο Γυναικών U17 αναχώρησε για τον μεγάλο τελικό, συνοδευόμενη από τις οικογένειες των αθλητριών, φίλους του συλλόγου, και — με ξεχωριστό συμβολισμό — την παρουσία του προπονητή της πρώτης ομάδας, Αντώνη Ανδρουλάκη.
Ο κ. Ανδρουλάκης στέκεται στο πλευρό των Σιδηρά και Μανιά, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ειλικρινές του ενδιαφέρον για το σύνολο του οργανισμού του ΟΦΗ, αλλά και για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει αυτό για το οποίο δούλεψε σκληρά όλη τη χρονιά, με τη διοίκηση και τον κόσμο του ΟΦΗ να ενώνουν τις φωνές τους και να ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στον τελικό, στηρίζοντας τα κορίτσια που κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Το μόνο που απομένει, είναι να δούμε τις αθλήτριές μας να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο και — γιατί όχι — να γυρίσουν στο Ηράκλειο με το τρόπαιο.