Αμφίβολος για την πρεμιέρα ο Φραγκιαδάκης!

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μανώλη Φραγκιαδάκη στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Πόρου, με τον Ηρόδοτο, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο έμπειρος μέσος θα υποβληθεί σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και ο Βασίλης Κρασανάκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Η ενημέρωση του Πόρου:

Κορύφωσαν την Πέμπτη (15/10) την προετοιμασία τους οι “μπλε” για την πρεμιέρα του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Πόρου για Ηρόδοτο. Η προπόνηση διεξήχθη υπό το φως των προβολέων στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου με παρόντες άπαντες τους ποδοσφαιριστές, πλην του Μάνου Φραγκιαδάκη που υποβάλλεται σε θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Το… μενού της Πέμπτης (15/10) είχε προθέρμανση με μπάλα, passing game σε υψηλό ρυθμό, τελειώματα μέσα από τακτική, παιχνίδι τακτικής και διπλό στο φινάλε. Οι “μπλε” θα γυμναστούν και την Παρασκευή αργά το απόγευμα (16/10) στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, ολοκληρωντας την προετοιμασία τους το Σάββατο (17/10) με πρωινή προπόνηση. Δείτε εικόνες από την προπόνηση του Πόρου την Πέμπτη το απόγευμα (15/10) στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P