Σημαντικό τρίποντο για τον Γρανίτη και δεύτερη νίκη στα Μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής

Ο Γρανίτης πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ 2024-25, επικρατώντας με 2-1 του Ερμή Ζωνιανών στη 2η αγωνιστική, δείχνοντας πως έχει μπει δυναμικά στη μάχη της ανόδου.

04/05/2025-17:00
Ημίχρονο: 2-0
ΓΡΑΝΙΤΗΣ
2
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ
1
Τελικό
 

Με μπροστάρη τον Άγγελο Ψαράκη, ο οποίος σκόραρε στο 4ο και στο 40ό λεπτό, ο Γρανίτης είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, επιβάλλοντας τον ρυθμό του και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Ο Ερμής Ζωνιανών μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον  Μπαμπουλάκη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, παρά την προσπάθεια.

Ο Γρανίτης είχε και δύο δοκάρια στο παιχνίδι, με τον Παπαδάκη και τον Μαρτσάκη να φτάνουν πολύ κοντά στο γκολ, ενώ η εικόνα της ομάδας συνεχίζει να εμπνέει εμπιστοσύνη και αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον Γρανίτη, που δείχνει σταθερότητα και σοβαρότητα στο παιχνίδι του.

Δυσάρεστη στιγμή αποτέλεσε ο τραυματισμός του δεύτερου σε ιεραρχία τερματοφύλακα της ομάδας. Στη θέση του αγωνίστηκε ο μόλις 16χρονος Πενταρής, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ωριμότητα και φαίνεται πως θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας κάτω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ