Αλμυρός πέντε «αστέρων» στο Γάζι!

Ο Αλμυρός μετά την «πεντάρα» στην Σούδα κατάφερε να κερδίσει με το ίδιο σκορ τον Αστέρα Ρεθύμνου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση παραμένοντας έτσι στο -2 από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Αλμυρός από το πρώτο λεπτό κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων κλείνοντας στον Αστέρα Ρεθύμνου στα καρέ του απειλώντας την εστία του Παπαδάκη.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς αφού στο 17ο λεπτό ο Γενιτσαρίδης εκτέλεσε φάουλ ο Γκάρεντ πήρε την κεφαλιά ο Παπαδάκης έδιωξε και στην επαναφορά ο Αζίζι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Αλμυρού και στο 20ο λεπτό ο Ζέλιος σέντραρε ο Λεόν σούταρε στην κίνηση η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι με τους παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, ωστόσο ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η πίεση του Αλμυρού συνεχίστηκε με τον Αζίζι στο 27’ να χάνει τεράστια ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, όταν ο Μωραϊτης σέντραρε με τον νεαρό να παίρνει την κεφαλιά και σε κενή εστία να αστοχεί.

Ο επιθετικός μονόλογος του Αλμυρού συνεχίστηκε και στο 37 η Μωραϊτης ήταν αυτός που σπατάλησε ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Πέντε λεπτά πριν βγει το ημίχρονο ο Αλμυρός πέτυχε και δεύτερο γκολ πάλι με τον Αζίζι με ωραίο γυριστό στην κίνηση μετά από σέντρα του Μωραϊτη κάνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Αλμυρός μπήκε με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας  μάλιστα να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Αζίζι μετά από εξαιρετική ενέργεια  του Γενιτσαρίδη, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιντ.

Ο ρυθμός στα επόμενα λεπτά έπεσε με τον Αλμυρό να κρατάει με ευκολία το υπέρ του αποτέλεσμα χωρίς ωστόσο και ο ίδιος να δημιουργήσει κάτι σπουδαία στην αντίπαλη εστία.

Οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη πάτησαν… γκάζι ξανά στο τελευταίο τέταρτο και στο 76ο λεπτό έγινε το 3-0 όταν ο Ζέλιος σέντραρε και ο Κουράκης με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Λέον πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ακόμα και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 4-0 βάζοντας το κερασάκι στην…τούρτα.

Ο Αλμυρός δεν κατέβασε… ταχύτητα και στο 90ο λεπτό κατάφερε να πετύχει και πέμπτο γκολ, με τον Κουράκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη πανηγύρισε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα παραμένοντας μια… ανάσα μακριά από την κορυφή.

 Αλμυρός: Χανιωτάκης, Δαμιανάκης, Ξενοκτιστάκης, Αγαπάκης, Γκάρεντ, Ζέεντορφ, Γενιτσαρίδης, Λεόν, Αζίζι, Μωραϊτης, Ζέλιος

Αστέρας Ρεθύμνου: Παπαδάκης, Ρότζερ, Πετρίδης, Μανωλακάκης, Νταγκουνάκης(60’ Κλειδής), Κλειδής, Χρυσαφόπουλος, Μπότος, Γερωνυμάκης, Γυδαριάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P