Τα εκπληκτικά στατιστικά του «πυροβόλου» Γ. Φουστανάκη στον Κόρακα

Ο Γιώργος Φουστανάκης αποτέλεσε τον αρχισκόρερ του Κόρακα φέτος στην Β2, αλλά και τον πρώτο σε γκολ (μαζί με τον Ιωάννη Χαλκιαδάκη) στο πρωτάθλημα, με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να τελειώνει τη σεζόν με πολύ καλούς αριθμούς.

Άλλωστε σε 21 παιχνίδια ο Φουστανάκης πέτυχε 23 γκολ, έχοντας μόλις πέντε πέναλτι (ευστόχησε σε όλα), με τον ίδιο να είναι και ο πρώτος σε συμμετοχές με την ομάδα του Κόρακα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο ίδιος έμεινε μόλις μια φορά στον πάγκο (στον αγώνα απέναντι στις Δαφνές), μετρώντας συνολικά 1795 αγωνιστικά λεπτά!

Παράλληλα παρότι δεξιοπόδαρος ο παίκτης του Κόρακα σκόραρε αρκετές φορές με το αριστερό πόδι, το οποίο όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος το δουλεύει συχνά γιατί θέλει να είναι «killer» μέσα και έξω από την μεγάλη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλύτερες του εμφανίσεις ήταν τα πέντε γκολ απέναντι στον Καρτερό, στη νίκη του Κόρακα με 7-1, αλλά και το χατ – τρικ ενάντια στους Ασίτες και τη νίκη του Κόρακα με 5-0.

Κάπως έτσι στο σωματείο της Μεσαράς δεν μπορούν από το να μην είναι χαρούμενοι για τις επιδόσεις του παίκτη, ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι από το χωριό της Πόμπιας!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...