
Στις νίκες επέστρεψε ο Γιούχτας ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ρεθυμνιακού στις Αρχάνες στο νέο ντεμπούτο του Άγγελου Κασσωτάκη στον πάγκο της ομάδας.
Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, ωστόσο με δύο γκολ στην επανάληψη ο Γιούχτας ο οποίος είχε και δοκάρι πήρε σπουδαίο τρίποντο και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.
Σε ένα σχετικά μοιρασμένος πρώτο μέρος οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν κλασικές ευκαιρίες προς τις δύο εστίες.
Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ήρθε στο 33ο λεπτό όταν ο Γερακιός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ με πολύ καλές προϋποθέσεις, ωστόσο ο Καρλάς δήλωσε «παρών» και έδιωξε με τα πόδια κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
Παρά τις όποιες προσπάθειες στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, χωρίς τέρματα.
Ο Γιούχτας μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Σφυρογιαννάκης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον αέρα υπέρ τους χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία και στο 75΄ ο Γιούχτας άγγιξε το 2-0 όταν ο Βασίλης Πλουσής έκανε ένα δυνατό σουτ από τη γωνία της περιοχής ωστόσο η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.
Ότι δεν κατάφερε ο Πλουσής ωστόσο το πέτυχε στο 87΄ ο Μαυροειδής, με τον παίκτη του Γιούχτα να κάνει ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και να νικάει τον Καρλά για να γράψει το τελικό 2-0!
Έτσι ο Γιούχτας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και ο Άγγελος Κασσωτάκης ξεκίνησε με το…δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο του «ντεμπούτο» στον πάγκο της ομάδας των Αρχανών!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γιούχτας: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Τουγλής (85΄ Λογοθέτης), Τζανής, Γερακιός, Σαββίδης, Πλουσής Β., Πλουσής Δ., Κατσικοκέρης, Σφυρογιαννάκης (75′ Μαυρομάτης), Ψαρράς (77′ Μαυροειδής)
Ρεθυμνιακός: Καρλάς, Κουδουνάκης(45΄ Φράγκος), Πρινιανάκης, Γεωργούλης, Μπούσδρας, Δροσάκης(76΄ Καλιτσουνάκης), Δελίμπασης, Χαλκιαδάκης(61΄ Σηφακάκης), Μυρθιανός(76΄ Λαζίδης), Βαρουξάκης(45΄ Παπιομήτογλου), Αντιασβίλι