Γ Εθνική: Στραμμένα τα «φώτα» σε Νέα Αλικαρνασσό και Ατσαλένιο

Μετά τη διακοπή για Πάσχα, η Γ Εθνική επιστρέφει, με σπουδαίες αναμετρήσεις και το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο! Στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου που θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:00, ξεχωρίζουν τα ηρακλειώτικα ντέρμπι σε Νέα Αλικαρνασσό και Ατσαλένιο.

Ο Ηρόδοτος θα υποδεχτεί στη Νέα Αλικαρνασσό τη Δαμάστα, σε ένα ντέρμπι όπου οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στη 1η θέση και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να ανέβουν στη βαθμολογία.

Στο έτερο ηρακλειώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΟΑ θα φιλοξενήσει στο Ατσαλένιο τον Πόρο, με τα δύο σωματεία να θέλουν τη νίκη για… διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία και να συνεχίσει στη διεκδίκηση της 1ης θέσης, ενώ η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου, θέλει επειγόντως τη νίκη, για να ανέβουν οι «μπλε» τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Ο Αλμυρός μετέβη στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Άρη Σούδας, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία, όπως το ίδιο ισχύει και με τον Γιούχτα και τον Ρεθυμνιακό, σε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Στις άλλες αναμετρήσεις, ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ και η Αναγέννηση Ιεράπετρας την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Αστέρας Ρεθύμνου και Νεάπολη θα πάρουν τρεις ξεκούραστους βαθμούς, καθώς θα αντιμετωπίσουν Παλαιόχωρα και Άρη Ρεθύμνου αντίστοιχα, δύο ομάδες που έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική του κρητικού ομίλου:

[wpse_matches competition=1027 cdate=”2021-05-09″]

H βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”1027″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P