Μ. Δεληγιάννης: «Πήραμε καθαρή νίκη – Αφιερωμένη στον Ηρ. Καλαμιώτη και τον πρόεδρο»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δεληγιάννη στο GRANDSPORT μετά τη νίκη επί των Δειλινών που σήμανε τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου για τη Χαραυγή.

Ο προπονητής της Χαραυγής έδωσε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για όλη τη φετινή παρουσία, ενώ αφιέρωσε το τρίποντο επί των Δειλινών στον τραυματία Ηρακλή Καλαμιώτη και τον πρόεδρο, Γιώργο Βασιλείου.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης. Πήραμε μια καθαρή νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Τα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχουν καταφέρει.

Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον Ηρακλή Καλαμιώτη, που ήταν τραυματίας, και στον πρόεδρό μας, που σήμερα ήταν μακριά, αλλά μας στήριζε από απόσταση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

HOME

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΟΗ

LIVE

VIDEOS