
Ο Αστέρας Βάρης, επιβλήθηκε με το ευρύ 7-1 του Ρεθυμνιακού, σε ένα δύσκολο απόγευμα για την ομάδα της Σοχώρας.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Γιατρά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 9’, ο Καλέλα διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα, ενώ ο Δημητρόπουλος βρήκε δίχτυα δύο φορές, στο 15’ και στο 20’, ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0.
Η πίεση του Αστέρα συνεχίστηκε, με τον Μάγγο να σημειώνει το 5-0 στο 26’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 30’, ο Ντούλιας βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 6-0 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Χριστίνης στο 57’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0, ολοκληρώνοντας τον επιθετικό μονόλογο του Αστέρα. Ο Ρεθυμνιακός, που λίγο πριν είχε χάσει πέναλτι με τον Μέτα πέτυχε το γκολ της τιμής στο τελευταίο μέρος του αγώνα, με τον Ζήση Μανώλη, διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.
Ο Αστέρας Βάρης απέδειξε την επιθετική του δύναμη και την ανωτερότητά του, ενώ ο Ρεθυμνιακός δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανώτερη ποιότητα των γηπεδούχων.