
Ο Ηρόδοτος κορυφώνει την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Δαμάστα, έχοντας στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς.
Οι κυανόλευκοι έχοντας πλέον τον Μανώλη Σκύβαλο στο… τιμόνι της ομάδας στοχεύουν σε μια ακόμα νίκη που ανάλογα με το αποτέλεσμα του ΣΥΝΚΑ και του ΠΟΑ μπορεί να τους φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής.
Παρόλα αυτά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού έχει μπροστά του ένα παιχνίδι κόντρα στην σκληροτράχηλη Δαμάστα, η οποία απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Στην προσπάθεια αυτή ο Μανώλης Σκύβαλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των πολύτιμων Κασαπάκη, Κανδηλάκη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς κάτι που δεν τους δίνει το δικαίωμα να βοηθήσουν την ομάδα.
Παράλληλα εκτός θα μείνει και ο Δημήτρης Κοιλιάρας ο οποίος είναι τιμωρημένος με τον νεαρό τεχνικό να χάνει ένα ακόμα βασικό… γρανάζι. Εκτός ομάδας βρίσκεται και ο Νίκος Κουσίδης ο οποίος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ο Μανώλης Σκύβαλος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την επιστροφή του Γιάννη Κοιλιάρα, ο οποίος απουσιάζει εδώ και αρκετό διάστημα λόγω προβλήματος τραυματισμού.