SUPER LEAGUE 1

Η αποστολή του Άρη έκανε στάση για να αφήσει 57 τριαντάφυλλα στα Τέμπη, πριν συνεχίσει το ταξίδι της για τον Βόλο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Η αποστολή του Άρη έκανε στάση για να αφήσει 57 τριαντάφυλλα στα Τέμπη, πριν συνεχίσει το ταξίδι της για τον Βόλο
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στάση στα Τέμπη για να αποδώσει φόρο τιμής στα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών έκανε η αποστολή του Άρη, που αφού άφησε 57 τριαντάφυλλα συνέχισε το ταξίδι της για τον Βόλο, τον οποίο και αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (01/03, 17:00) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ημέρα ταξιδιού είναι για τον Άρη η Παρασκευή (28/02), με την αποστολή των Θεσσαλονικέων να πηγαίνει στον Βόλο για το ματς της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στην τοπική ομάδα (01/03, 17:00).

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των “κίτρινων” έκαναν μία στάση στα Τέμπη και συγκεκριμένα στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τα 57 θύματα του τραγικού δυστυχήματος στις 28 Φεβρουαρίου του 2023.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Άρη άφησαν 57 τριαντάφυλλα, ένα για κάθε αδικοχαμένο.

“Η αποστολή της ομάδας μας έκανε στάση στα Τέμπη και άφησε 57 τριαντάφυλλα στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, πριν από δύο χρόνια, στη μνήμη των 57 ψυχών που χάθηκαν”, αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης.

 

πηγη

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα