ΜΟΙΡΕΣ

Μ. Σίμογλου: «Μας φωνάζουν μικρή Μπαρτσελόνα»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μ. Σίμογλου: «Μας φωνάζουν μικρή Μπαρτσελόνα»
Screenshot
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στο εντυπωσιακό ξεκίνημα των Μοιρών στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ αναφέρθηκε ο Μάρκος Σίμογλου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας της Μεσαράς, αλλά και για τις εμπειρίες που αποκτά μέσα από τη συμμετοχή του σε ένα ιδιαίτερα ποιοτικό σύνολο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, στάθηκε στη νοοτροπία που έχει δημιουργηθεί στις Μοίρες, αλλά και στη βοήθεια που δέχεται από έμπειρους συμπαίκτες του, όπως οι Μεταξάκης, Ζαφείρης, Σακλαμάκης, Βρεττός και Βασιλείου. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως δεν περίμενε τόσο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού στην Α2 ΕΠΣΗ, τονίζοντας πως η παρουσία του στην ομάδα τον βοηθά να εξελίσσεται αγωνιστικά.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Υπέροχο ξεκίνημα, τι να πούμε για αυτή την ομάδα; Μας φωνάζουν μικρή Μπαρτσελόνα! Δεν υποτιμάμε κανέναν, το λέει και ο προπονητής μας, να μπαίνουμε με το 100% και να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Κερδίζω εμπειρίες. Είναι καλό να βλέπεις παίκτες όπως ο Μεταξάκης, ο Ζαφείρης, ο Σακλαμάκης, ο Βρεττός πίσω, ο Μιχάλης Βασιλείου, μαθαίνω πολλά.

Παίρνω εμπειρίες σαν Μάρκος και με βοηθάνε σαν παίκτη να κάνω γκολ και ασίστ.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και δεν το περίμενα τόσο δυνατό. Υπάρχει πίεση και σκληράδα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΜΟΙΡΕΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα