![](https://grandsport.gr/wp-content/uploads/2025/01/ofa-arkalochorioy-moires-kypello-epsi-22-1-2025-7-750x500.jpg)
Ο ικανός αμυντικός των Μοιρών Μανός Παπαδομανωλάκης μίλησε στο GRANDSPORT για την δύσκολη συνέχεια της ομάδας και τον στόχο της παραμονής που δείχνει να απομακρύνεται.
Ο ποδοσφαιριστής των Μοιρών που έχει αρκετά χρόνια παρουσίας στην ομάδα, μίλησε για την φετινή σεζόν, ενώ, μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Λεκάκη.
Οι δηλώσεις του:
Για τις πιθανότητες παραμονής: «Ξέρουμε όλοι πλέον ότι οι πιθανότητες παραμονής είναι ελάχιστες έως μηδαμινές κάτι το οποίο δεν αλλάζει και το έχουμε αποδεχτεί. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και δεν θα αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη στην συνέχεια του πρωταθλήματος και θα παλέψουμε για τις όποιες πιθανότητες έχουμε».
Για το τι πήγε λάθος την φετινή σεζόν: «Για το πώς φτάσαμε έως εδώ πραγματικά δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να μπω σε λεπτομέρειες αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που έπαιξαν ρόλο στο να φτάσουμε στο σημείο να παρουσιάσει η ομάδα αυτήν την εικόνα που έχει όλη τη χρονιά. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο να εξελίσσεται έτσι το πρωτάθλημα για εμάς αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράματα και δεν αλλάζει».
Για τον κόουτς Λεκάκη και την προσφορά του στην ομάδα: «Ο Κόουτς Λεκάκης πραγματικά απτή μέρα που ήρθε έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά σε πολλούς τομείς και πρέπει να το αναφέρουμε γιατί πραγματικά και αυτός το περνάει μαζί μας όλο αυτό παρόλο που είναι μόλις λίγους μήνες στην ομάδα».