Θα το «παλέψουν» μέχρι τέλους

Μπορεί ορισμένοι να είχαν… ξεγράψει τον ΟΦ Ιεράπετρας στη «μάχη» της παραμονής, όμως μετά το εμφατικό πέρασμα του από τη Δράμα με 0-3, έδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα «παλέψει» μέχρι τέλους για την σωτηρία, έχοντας μειώσει πλέον τη διαφορά, από τις θέσεις παραμονής.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας από την αρχή της σεζόν, κάνει μεγάλες προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι και φαίνεται αυτό, καθώς είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Πολλά παιχνίδια τα έχει χάσει ή έχει έρθει ισοπαλία, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που ίσως τον έχουν οδηγήσει σε αυτό το σημείο, όμως σε κανένα παιχνίδι δεν τα παράτησε και δεν έχασε με… κάτω τα χέρια, με εξαίρεση την βαριά ήττα από τον Εργοτέλη με 4-0.

Ο Τίμος Καβακάς από τότε που ανέλαβε τα ηνία και αντικατέστησε τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, έκανε την ομάδα του ακόμη πιο «μαχητική», παίζοντας σε πολλά παιχνίδια όμορφο ποδόσφαιρο, όμως στα περισσότερα, στο τέλος έμενε το αποτέλεσμα και η «πικρία», γιατί συνήθως η ομάδα άξιζε παραπάνω από αυτό που έπαιρνε.

Στην πρεμιέρα των play off ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 στη Δράμα και έβαλε «φωτιά» στην ουρά της βαθμολογίας, με τη διαφορά από τις θέσεις παραμονής να είναι στους πέντε βαθμούς.

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να βρίσκονται στην τελευταία θέση όμως θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα παραμονής και θα δώσουν μεγάλη «μάχη» μέχρι το τέλος ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία, στην οποία ανέβηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους και μάλιστα-όπως όλες οι ομάδες-δεν είχαν στο πλευρό τους τους φανατικούς φιλάθλους τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P