![](https://grandsport.gr/wp-content/uploads/2025/02/tzortzinakis-1.jpg)
Ο 21χρονός επιθετικός του Ρεθυμνιακού Στέλιος Τζωρτζινάκης, αποχωρεί από τον Ρεθυμνιακό μετά από οκτώ εμφανίσεις ένα γκολ και μια ασίστ, συνεχίζοντας την ζωή του και την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ελβέτια.
Ο ικανός επιθετικός θα έχει να θυμάται το παιχνίδι κυπέλλου, πέτυχε την απόλυτη στατιστική στο κύπελλο Ερασιτεχνών , με ένα γκολ, ένα δοκάρι και μια ασίστ, ενώ είχε και την πάσα για γκολ στο τέρμα της ισοφάρισης που πέτυχε ο Μανώλης Τουρνάκης στο 87’ του νικηφόρου αγώνα της ομάδας του με τον Άγιο Νικόλαο.
Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:
«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Τζωρτζινάκη. Ο νεαρός (γεννημένος στις 9 Απριλίου 2003) επιθετικός αποδεχόμενος επαγγελματική πρόταση από επιχείρηση του εξωτερικού βρίσκεται ήδη στην Ελβετία όπου παράλληλα θα συνεχίσει και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Στους 5 μήνες παραμονής του στην ομάδα μας αγωνίστηκε σε 12 συνολικά επίσημες αναμετρήσεις των «δελφινιών» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το κύπελλο Ερασιτεχνών και στα 443 λεπτά συμμετοχής είχε 1 γκολ, 2 ασίστ και 1 δοκάρι. Ευχαριστούμε τον Στέλιο για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο «βήμα» που κάνει στην επαγγελματική και ποδοσφαιρική καριέρα του».