Γ Εθνική: Μεγάλα ντέρμπι σε Μουρνιές και Δαμάστα

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, με την 8η στροφή του κρητικού ομίλου της Γ Εθνικής να έχει μεγάλα ντέρμπι, στις Μουρνιές και στη Δαμάστα. Δύσκολη έξοδο για τον Ηρόδοτο, κρίσιμη αναμέτρηση για τον Πόρο.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ΠΟΑ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την 1η θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά τους να είναι μόλις δύο βαθμοί. Η ομάδα του Ατσαλένιου θέλει να περάσει μπροστά και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Χανιώτικη ομάδα θέλει να αυξήσει τη διαφορά της από τη 2η θέση.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Δαμάστα θα υποδεχτεί τον Γιούχτα, σε ένα ηρακλειώτικο ντέρμπι, όπου οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά και να μην έχουν προβλήματα.

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Ηρόδοτο στη Νεάπολη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, με το συγκρότημα του Ανδρέα Ξυδάκη να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ η Νεάπολη η οποία παλεύει για την παραμονή, να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά το μεγάλο «διπλό» κόντρα στη Δαμάστα.

Κρίσιμη αναμέτρηση για τον Πόρο ο οποίος θα φιλοξενήσει στο Ατσαλένιο τον Ρεθυμνιακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν «διακαώς» το «τρίποντο» ώστε να ανέβουν βαθμολογικά. Οι «μπλε» θα «ψάξουν» την πρώτη τους νίκη μετά την επανέναρξη αλλά και την πρώτη νίκη με τον Ανδρέα Σκέντζο στον πάγκο.

Στις άλλες αναμετρήσεις, ο ΑΟΑΝ θα υποδεχτεί στον Άγιο Νικόλαο την Αναγέννηση Ιεράπετρας, στο λασιθιώτικο ντέρμπι, ενώ ο Αστέρας Ρεθύμνου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Ο Αλμυρός θα πάρει τρεις… ξεκούραστους βαθμούς αυτή την αγωνιστική, καθώς ο αντίπαλος του, ο Άρης Ρεθύμνου, έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, όπως και ο Άρης Σούδας, διότι δεν συμμετέχει στη συνέχεια του πρωταθλήματος και η Παλαιόχωρα.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική:

[wpse_matches competition=1027 cdate=”2021-04-28″]

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”1027″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P