Το ευχαριστώ της οικογένειας του Β. Παπαδάκη στη Δαμάστα

Η Δαμάστα θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, πρώτου τερματοφύλακα της ομάδας, Βασίλη Παπαδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες, φόρεσε μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι με τη Νεάπολη, ενώ παράλληλα, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η οικογένεια του Βασίλη Παπαδάκη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση, τους παίκτες και το επιτελείο του σωματείου, για όλες τις ενέργειες που έγιναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας: «Ο ΑΟ Δαμάστας στο παιχνίδι με τη Νεάπολη τίμησε τη μνήμη του Βασίλη Παπαδάκη, μιας ιστορικής μορφής για το σωματείο, καθώς ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας μετά την ίδρυσή του. Η ομάδα αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια ενώ πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Στο γήπεδο βρέθηκαν οι γιοι του Βασίλη Παπαδάκη, ο Ανδρέας και ο Μύρων και με μεγάλη συγκίνηση βίωσαν την τιμή στη μνήμη του πατέρα τους.

Με ανακοίνωσή τους ως οικογένεια, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση, τους παίκτες και το επιτελείο του ΑΟ Δαμάστας, για όλες τις ενέργειες για να τιμηθεί η μνήμη του πατέρα τους ενώ η οικογένεια μετά το τέλος του αγώνα πρόσφερε ένα μικρό κέρασμα και στις δύο ομάδες στη μνήμη του Βασίλη Παπαδάκη.
Η οικογένεια του Βασίλη Παπαδάκη εύχεται υγεία πάνω απ’ όλα και επιτυχίες στον ΑΟ Δαμάστας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P