Δεκτή η παραίτηση Κρασανάκη

Δεκτή έκαναν την παραίτηση του Βασίλη Κρασανάκη οι ιθύνοντες του Πόρου και πλέον ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Την είδηση επιβεβαίωσε με δήλωση του στο Grandsport.gr, ο Αντώνης Μαρκάκης που χαρακτήρισε και… τραγωδία το σημερινό αποτέλεσμα. 

Ο Βασίλης Κρασανάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης και την βαριά ήττα από το ΣΥΝΚΑ με 6-1, υπέβαλλε την παραίτηση του στην διοίκηση, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έγινε δεκτή.

Ο ίδιος πάντως, ο πρώην πλέον τεχνικός του Πόρου, εξέφρασε τη πίστη του στην ομάδα, τονίζοντας πως έχει απεριόριστη πίστη στους παίκτες και ευχαρίστησε τόσο τη διοίκηση όσο και τον πρόεδρο κ. Ασσαργιωτάκη για την τιμή που του έκαναν να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Πόρου Αντώνης Μαρκάκης, που μίλησε στο Grandsport.gr, τόσο για την παραίτηση όσο και για το νέο τεχνικό, προαναγγέλλοντας πως έως την Τετάρτη θα έχει ανακοινωθεί.

Αναφορικά με την παραίτηση του Βασίλη Κρασανάκη, ο Αντώνης Μαρκάκης τόνισε: «η παραίτηση του Βασίλη Κρασανάκη έγινε δεκτή», ενώ εν συνεχεία και σε ερώτηση για το νέο προπονητή, ανέφερε: «το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής».

Σχετικά τώρα με το σημερινό παιχνίδι και την βαριά ήττα, ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «αποτέλεσμα τραγωδία, τίποτα άλλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P