Δίπλα στον Αλμυρό το ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ – AUTOVISION (pics + vid)

Η ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ – AUTOVISION είναι ο επίσημος χρυσός χορηγός του Αλμυρού, που πλέον θα παίζει με την διακριτική ονομασία «Αλμυρός ΙΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ».

Ο Αλμυρός ανακοίνωσε τον επίσημο χρυσό χορηγό για τη φετινή σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ, ευχαριστώντας τον θερμά που θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του Γαζίου, ενώ στα παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα έχει την ονομασία «Αλμυρός ΙΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ».

Η ανακοίνωση του Αλμυρού:

«Η ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ – AUTOVISION, επίσημος χρυσός χορηγός του Αλμυρού.

Η εταιρεία ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ – AUTOVISION που δραστηριοποιείται στον ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ελαφρών, βαρέων και δικύκλων οχημάτων, ενώ παράλληλα διενεργεί και ειδικούς τεχνικούς ελέγχους όλων των κατηγοριών, θα στηρίξει και θα ενισχύσει την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν τον Αλμυρό Γαζίου αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου χρυσού χορηγού της ανδρικής ομάδας.

Η ομαδα μας για φέτος θα παίζει με την διακριτική ονομασία «Αλμυρος ΙΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ» . Ευχαριστούμε θερμά και είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς το γεγονός ότι η ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας». Όλοι μαζί για τον Αλμυρό μας , Γαζι ξέρεις διαχρονικά να στηρίζεις όσους σε στηρίζουν πάντα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο της ανακοίνωσης:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P